marți, 7 iunie 2011

Surpriza de proportii pentru Dana Rogoz! Mama ei a venit in platou in emisiune!

Dana Rogoz a primit in acest weekend un cadou constand intr-o vizita mai putin asteptata, in cadrul emisiunii "De Suflet", pe care vedeta o prezinta la ProTv International.

Producatoarea emisiunii a complotat impreuna cu mama Danei, si aceasta si-a facut aparitia in platou, spre surpriza fiicei sale. Dana a precizat ca este cea mai ciudata situatie in care se afla cu un invitat pe care...ar trebui sa il intervieveze: "e dificil sa o intreb ceva pe mama, mai ales ca noi doua avem tot timpul din lume sa vorbim", dar pentru a-si respecta rolul de la "De Suflet" i-a spus mamei sale ca acum poate sa spuna "tot ce are pe suflet" legat de relatia lor. Si pe langa sosirea neasteptata, Irina Rogoz s-a dovedit chiar un invitat si mai surprinzator, raspunzind cu foarte multa sinceritate intrebarilor puse de Dana, care evident veneau din curiozitatea tuturor colegilor adunati in regia de emisie.



Intrebata de fiica ei cand a fost cea mai mindra de ea si cind a fost dezamagita, doamna Rogoz a raspuns ca "dezamagita nu am fost niciodata si sper nici sa nu cunosc aceasta latura. As fi daca nu m-ai face bunica, daca ai pierde relatia cu fratii tai sau daca ti-ai pierde calitatea de familista", a spus mama Danei, care a mai povestit ca atunci cind era micuta, la taierea motului, fiica ei a ales de pe tava banii, pixul si verigheta.

Cele mai mari emotii cu Dana le-a avut cind a participat la "Dansez pentru tine", cind a dat admitere la Teatru si cind vedeta ProTv International a fost nasa de botez. Ea a "dat din casa" si a povestit si traznai a facut Dana si cind a fost speriata ca fiica ei a disparut de acasa pentru ca impreuna cu o prietena si niste tineri pe care ii cunoscuse atunci pe strada a plecat sa ingroape un catel de la bloc, undeva in afara Bucurestiului cu masina necunoscutilor si ca acest episod a fost mai plin de emotii decit cel in care Dana si fratii ei erau sa dea foc bucatariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu