luni, 6 iunie 2011

Casa de piatra, Andreea si Cabral Ibacka!

Sambata, 4 iunie a avut loc un eveniment extrem de important pentru Cabral si Andreea Patrascu: nunta. Vizitatorii site-ului au putut vedea in timp real cum s-au imbracat invitatii, cum s-au distrat, ce muzica au ascultat si alte amanunte picante, in transmisiune LIVE de la locatia unde au avut loc felicitarile, masa si dansul.

Mai multedetalii poti afla luni, la "Povestiri adevarate", de la 16:30.

Evenimentul a aut loc intr-o locatie de lux, restaurantul Ambasad’or, pe marginea unei piscine, iar musafirii au fost rugati sa isi aduca si costumele de baie.

Transmisiunea LIVE a inceput cu intampinarea invitatilor: Andreea si Cabral le-au urat bun-venit rudelor si prietenilor, avandu-i alaturi pe nasii Razvan si Irina Fodor!

Invitatii si-au ales locuri pe terasa, intr-o atmosfera relaxata. Toti barbatii au purtat costume elegante, majoritatea au avut camasi de culoare deschisa, iar doamnele si domnisoarele au etalat tinute deosebite, de seara.

Horia Brenciu nu a crezut la inceput ca totul se transmite LIVE, asa ca si-a dat in direct numarul de telefon. O tanara din Hunedoara l-a sunat si a vorbit cu el, apoi cu Razvan Fodor, caruia i-a transmis ca este un nas pe cinste. Horia s-a tinut in continuare de glume si l-a adus in fata camerei pe Liviu Varciu, impreuna cu care a fredonat refrenul melodiei "Ochii tai".

El a tinut sa-i faca un compliment nasei, Irina Fodor, anuntand oficial ca o considera drept cea mai frumoasa nasa din toata Europa!

Roxana Ciuhulescu a venit impreuna cu sotul ei si a avut o rochie foarte frumoasa, de culoarea ciocolatei, cu o singura maneca. Culoarea se potrivea de minune cu parul ei blond.

Printre personalitatile prezente s-au numarat si Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, care se ocupa in Romania de fundatia Ovidiu Rom. Dragos Bucurenci si Maria Dinulescu s-au bucurat sa aiba ocazia de a sta de vorba cu dumneai. Maria a avut o rochie foarte foarte frumoasa, intr-o nuanta de fuchsia.

Petrecerea s-a mutat incet, incet si inauntru si invitatii s-au bucurat de o superba muzica ambientala, interpretata la saxofon de celebrul Dan Nedelcu, un muzician extrem de talentat, pe care l-ati cunoscut si la "Povestiri adevarate".

Saxofonistul a dat un concert pe cinste, spre deliciul oaspetilor, care au savurat atmosfera high-life. A interpretat melodii cunoscute, din repertoriul international.

Dupa concertul la saxofon, in timpul caruia invitatii au servit aperitivul, nasul Razvan Fodor a anuntat primul moment de mare interes al serii: valsul mirilor!

Au inceput sa danseze in aplauzele tuturor pe melodia lui Bryan Adams, "Have you ever really loved a woman". Dupa cateva piruete, au intrat in ring si nasii.

A inceput apoi o melodie mult mai ritmata, iar Andreea si Cabral au aratat ca se descurca de minune si la stilul dance, pe "My heart is on fire".

A urmat muzica latino si s-au schimbat perechile, iar in ring au fost invitati si oaspetii, pe melodii ca "Bessame mucho" sau "Baila morena".

In tot acest timp, invitatii continuau sa soseasca. Printre ei, Pavel Bartos si sotia.

La un moment dat si-a facut aparitia Brad Johnson care le-a facut mirilor doua dedicatii muzicale, pe care au fost invitati sa danseze toti oaspetii. Printre acestia, Majda Aboulumosha impreuna cu iubitul ei, foarte frumosi si vizibil indragostiti. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca in curand.

Petrecaretii s-au bucurat de selectia muzicala aleasa: au dansat si s-au simtit bine, atat inauntru, cat si in aer liber.


CASA DE PIATRA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu