miercuri, 8 iunie 2011

Mihaela Borcea: “De multe ori am fost la un pas de moarte!

Mihaela Borcea a marturisit ca divortul de seful de la Dinamo a fost un moment dificil, dar ca de-a lungul timpului a trecut prin clipe mult mai grele. De multe ori, spune ea, a fost la un pas de moarte. Cea mai neagra amintire este cea din perioada in care era insarcinata cu gemenii.

“Nici nu stiam ca sunt insarcinata, marturiseste fosta sotie a lui Cristi Borcea, trecusem printr-o interventie chirurgicala abdominala, din cauza unui tratament gresit. Gemenii erau in stadiul de celule. Atunci, am simtit ca mor”.

Un alt moment de cumpana a fost cel in care a aflat ca atat ea, cat si Cristi Borcea, sunt intoxicati cu mercur. Atunci, au fost amandoi la un pas de moarte si, spune ea, seful de la Dinamo nici acum nu a scapat de pericol.
“Fata mea capatase culoarea unui muribund”, isi aminteste Mihaela Borcea o alta zi in care a fost la un pas de moarte.

Optimismul a ajutat-o pe Mihaela Borcea sa treaca peste toate obstacolele si reuseste sa priveasca tot timpul partea plina a paharului. Asa a reusit sa pastreze o relatie frumoasa cu fostul sot, care o suna zilnic si o viziteaza.

Acum, Mihaela Borcea are trei mari ambitii, pe care e nerabdatoare sa le bifeze. Avorbit despre planurile ei, in calitate de femeie singura si a dezvaluit reteta magica prin care are de gand sa slabeasca zece kilograme "Povestiri adevarate", ACASA.

Cu siguranta cineva acolo, sus, a avut grija de Mihaela Borcea... iar ea a invatat sa traiasca fiecare clipa la intensitate maxima.

Recunoscuta pentru imaginea sa impecabila, fosta sotie a sefului de la Dinamo radiaza si astazi , chiar daca divortul de Cristi parea o lovitura mult prea grea. Eleganta, mereu cu zambetul pe buze, Mihaela pretuieste mai mult ca oricand adevarata ei avere: cei trei copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu