miercuri, 8 iunie 2011

Mandria Moldovei: Cele mai talentate moldovence din show-bizz

"Povestirile de noapte" au prezentat pe 8 iunie, de la 22:30, un material la realizarea caruia au pornit dupa ce o tanara a scris pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii ca romanii sunt rasisti si ca, pentru ca este moldoveanca, trebuie sa indure multe glume si rautati. Pana la urma cum te influenteaza zona din care provii? Monica Columbeanu a creat un favor sau un defavor tinerelor expunandu-si povestea, iar toate celelalte vedete moldovence, precum Andreea Marin Banica, Mihaela Radulescu au ajuns sa fie un exemplu demn de urmat?

Se spune adesea ca daca esti frumoasa, ai curaj si pe langa asta mai esti si originara din Moldova, ai avea toate sansele sa ajungi o persoana cunoscuta. Monica Columbeanu s-a suit acum cativa ani in vestitul microbuz de la Bacau, iar in prezent e in Los Angeles. Cand fata simpla, din Moldova, a ajuns sotia unui miliardar de la Bucuresti, a inceput sa isi creeze o cariera de succes si sa aiba ganduri mari, multe fete au luat povestea drept exemplu si au inceput sa viseze sa ajunga ca ea.

A fi moldovean sau oltean, tigan sau roman, alb sau negru nu este o alegere. Ce te faci totusi cand apar comentarii rautacioase, fara nicio legatura cu glumele nevinovate sau registrul umoristic, doar pe seama locului tau de bastina? De pilda, despre Monica si sora sa Ramona, au aparut adesea zvonuri care speculau ca ar fi fost prostituate. Sa fie oare acest tip de jigniri mai putin deranjante pentru un moldovean decit cele legate de accentul, rudele sau originile sale?

Daca pentru unii zona geografica din care provin poate cauza un complex de inferioritate, pentru altii nu este decit motiv de mindrie. Exista o multime de femei in showbizul romanesc care au aratat, daca mai era nevoie, ca Moldova este o regiune cu multi oameni talentati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu