miercuri, 8 iunie 2011

Inna, Dana Rogoz, Laura Cosoi si Bebelusa Oana- Vedetele cu cel mai frumos corp!

Cori Gramescu este una dintre cele mai populare antrenoare din Romania. Daca pana acum a realizat o serie de materiale Perfecte.ro cu VJ Oana Tache si a facut un top 3 al celor mai bine "lucrate" vedete internationale, acum Cori a acceptat invitatia noastra si a realizat un nou clasament al celor mai bine intretinute corpuri de diva de la noi! Cin' sa fie...? Cin' sa nu fie?

Inna, Dana Rogoz, Laura Cosoi si Bebelusa Oana- Vedetele cu cel mai frumos corp! pe www.perfecte.ro
In general, numai vedetele naturale, care fac mult sport si au un stil de viata sanatos pot ajunge la performanta de a arata cu adevarat bine asa ca in topul ei, Cori Gramescu le-a luat in vizor pe:

Locul 1 cu coronita merge la Inna - " Nu stiu daca face sport, nu cred ca are timp, insa are un corp foarte foarte frumos, o constitutie buna!", a spus antrenoarea.

Locul 2 este pentru Dana Rogoz care "are un abdomen foarte, foarte tare...Un abdomen cu patratele de la mama natura si ii si place sa faca miscare!"

Locul 3 ajunge la Laura Cosoi - "E foarte gratioasa si mobila! Nu-i place sa transpire la sala asa ca facem impreuna exercitii mai usurele!"

Mentiunea i se acorda Bebelusei Oana care desi abia a nascut "s-a intors in sala de dans dupa nici 3 luni si lucreaza intens sa arate impecabil ca pana acum", a declarat Cori Gramescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu