marți, 7 iunie 2011

Sani, picioare sau posterior - La ce crezi ca se uita barbatii prima data la tine?

Teoretic, atunci cand stai de vorba cu o persoana, ar fi frumos sa o privesti in ochi, dar, sa fim realiste, lucrurile nu stau deloc asa! Barbatii privesc rareori fata unei femei atunci cand vorbesc cu ea. Colegii nostri de la „Povestiri de noapte” au realizat un material ca sa demonstreze interesul pentru o anumita „zona”. Vezi despre ce este vorba in curand, la „Povestiri de noapte”.

Noi am identificat trei centre de interes care depind de calitatile fizice ale fiecareia: fund, sani si picioare. In cazul tau, asupra carei zone a corpului tau crezi ca se indreapta toate privirile si cand iti pui in valoare atuul respectiv? Crezi ca este important pentru o femeie sa stie care sunt zonele de atractie pe care le poseda?

De exemplu, Kim Kardashian este una dintre celebritatile care stie foarte bine ca un punct forte al fizicului sau il reprezinta posteriorul, asa ca se comporta ca atare.

Scrie-ne la sectiunea „comentarii” care dintre vedete crezi ca isi pune cel mai bine una dintre aceste trei calitati fizice in valoare.

Intra pe profm.ro sa-ti votezi preferata dintre fetele care isi doresc sa castige o pereche de silicoane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu