miercuri, 8 iunie 2011

Irinel Columbeanu s-a linistit dupa ce si-a vazut fiica la Izvorani, dar acum isi face griji pentru Monica

"Am incercat in zadar sa iau legatura cu ea, nu mi-a raspuns", marturiseste milionarul. Unii ar putea crede, probabil, ca Iri se teme de un eventual plan de atac al divei. El insa pare mai degraba deranjat de avocatii acesteia. "Nu sunt nici macar incepatori. Si-apoi, o sfatuiesc prost pe Monica", rabufneste omul de afaceri.

Irinel Columbeanu s-a abtinut si ieri, cand astepta verdictul instantei, de la prea multe comentarii in privinta filmuletelor e pe internet. Imaginile par sa fi fost postate chiar de omul de afaceri Paul Mantea. Sau poate ca cineva care isi insuseste identitatea acestuia le-a facut publice.

Imaginile sunt surprinse in perioada in care Monica s-a aflat in America, impreuna cu fetita si mama ei, Veronica Bulai. Cele trei par sa se simta foarte bine in compania omului de afaceri, despre care se spune ca ar fi insurat si ar avea doi copii. De altfel, apare la un moment dat o doamna blonda, care ar putea fi sotia acestuia.

Fetita Columbenilor pare sa se simta in largul ei, alaturi de barbatul respectiv. Paul Mantea o tine pe umeri si ii vorbeste parinteste.

In mirificul cadru, Monica are sa respire cu adevarat. Este incantata. Fetita se bucura si ea de rasfat. Se plimba pe plaja, se joaca, alearga... surprinde insa cu un raspuns prompt atunci cand e intrebata daca vrea sa ramana in Statele Unite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu