miercuri, 8 iunie 2011

TREND ALERT: Costumul alb, alegerea perfecta pentru serile chic de vara

In vara asta, costumul alb este o alegere cat se poate de inspirata. Celebritatile au inceput sa le poarte inca din 2010, dar trendul a luat amploare recent, cand Rihanna a purtat unul la premiile Billboard si a intors toate privirile !

Costumul alb are efecte de-a dreptul spectaculoase: iti contureaza silueta si o fac sa para mai impunatoare, iti confera un look smart chic, dar si cuminte in acelasi timp.

In plus, intr-un costum alb vei fi cu siguranta remarcata : fie ca esti la o petrecere, fie ca esti la un eveniment ceva mai formal.

Cum se poarta costumul alb ?
1. Alege topul potrivit
Costumul alb arata foarte bine intr-o tinuta smart, dar nu trebuie sa o duci la extrem si sa o transformi intr-una rigida, de business. Asa ca, iti sugeram sa-l porti cu un top diafan, fara nasturi si sa eviti camasa.

2. Fii feminina
Costumul este un articol masculin, asa ca atunci cand il porti trebuie sa-ti echilibrezi outfitul. Poarta tocuri, alege-ti cu grija poseta – un clutch este perfect in acest caz, si poarta bijuterii supradimensionate. Un colier, o bratara sau o pereche de cercei pot face minuni daca le alegi cu grija.

3. Machiaza-te
Fii feminina si prin machiaj ! Contureaza-ti ochii sau opteaza pentru un look seducator cu ajutorul unui ruj rosu pe buze. Un fard de pleoape pastelat este de asemenea o alegere excelenta.

Vezi in galeria foto de mai jos cum au purtat vedetele de la Hollywood costumul alb!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu