marți, 7 iunie 2011

Diana Dondoe – Top model cameleon – uite cum reuseste sa se transforme la fiecare prezentare

Diana Dondoe apare pe coperta editiei de iunie a revistei Elle Spania si este si “actrita” intr-un film de prezentare a colectiei Heritage by Louis Vuitton. Acestea sunt doar cateva din succesele recente ale Dianei, dar cariera ei internationala nu se reduce nici pe departe doar la atat. Afla mai multe azi, la „Povestiri de noapte” de la 22:30. Emisinea poate fi vizionata LIVE pe site-ul nostru.

Diana a defilat pentru creatori de renume mondial precum Miu-Miu, Donna Karan, Sonia Rykiel, Ungaro sau Prada. A pozat pentru prestigiosul calendar "Pirelli 2005", unde apare alaturi de alte celebritati, precum Naomi Campbell sau Adriana Lima.

Cu siguranta ca ceea mai mare calitate a sa, pe langa dimensiunile de invidiat este faptul ca este extrem de expresiva si trasaturile ei par sa se schimbe de la un pictorial la altul. Pare sa se metamorfozeze in persoane diferite, iar asta nu tine doar de machiaj sau de stilul vestimentar.

Diana Dondoe s-a nascut in Craiova, pe 22 decembrie 1982, fiind descoperita in Bucuresti de catre Giani Portmann.

Tanara a debutat in septembrie 2002, la „Saptamana modei de la Paris”, unde a prezentat colectiile primavara-vara 2003 pentru Prada, Balenciaga si Miu Miu.

Doua luni mai tarziu, a aparut in primul pictorial de moda din cariera, fiind fotografiata de Juergen Teller pentru revista W.

Astazi, Diana Dondoe are o cariera de invidiat, fiind preferata de majoritatea designerilor de top si aparand pe un numar impreisonant de coperte ale revistelor de moda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu