marți, 31 mai 2011

ASTAZI, Cici ia o decizie dramatica in "Iubire si onoare"

In episodul de ASTAZI, de la 20:30, din “Iubire si onoare”, telenovela ce va avea marele final pe 23 iunie, ACASA, telespectatorii vor afla ce decizie dramatica ia Cici, personaj interpretat de Adina Galupa.


In urma unui accident grav de masina, Cici (Adina Galupa) ramane paralizata. Dupa indelungi saptamani de recuperare, medicii intrezaresc posibilitatea ca ea sa poata merge din nou, insa Cici ia o hotarare care ii va soca familia si prietenii.

“Cici trece prin prima mare greutate din viata ei, insa nu paralizia o sperie, ci lupta ce urmeaza pentru a-si reveni. Cici ia o decizie dramatica intr-un moment in care i s-a zis ca exista speranta, in care lucrurile mergeau spre bine, facea chiar si fizioterapie. Ea a fost dintotdeauna o persoana slaba, pe de o parte in ceea ce-l priveste pe Serghei, iar pe de alta parte a fost crescuta ca si cum totul i s-ar cuveni”, spune Adina Galupa.

In ceea ce priveste optiunea lui Cici, Marian Ralea, interpretul lui Traian Nastase, marturiseste: “Ca orice om, mai ales tata fiind, Traian Nastase isi schimba felul de a fi, incearca sa mai indrepte greselile facute si realizeaza in sfarsit, poate cum realizeaza multi dintre parintii din intreaga lume, ca si-a petrecut prea putin timp cu proprii copii”.

ASTAZI, de la 20:30, in “Iubire si onoare”, telenovela ce va avea marele final pe 23 iunie, ACASA, telespectatorii ii vor urmari Cici (Adina Galupa) si Traian Nastase (Marian Ralea) in cadrul unor secvente tulburatoare, cu o incarcatura emotionala puternica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu