marți, 31 mai 2011

Afla cum se pregatesc de nunta domnisoarele de onoare alese de Andreea Patrascu

Nunta verii - cea dintre Andreea Patrascu si Cabral, se apropie cu pasi repezi si e asteptata cu sufletul la gura de toti fanii celor doi.

Cele patru domnisoare de onoare au vorbit in cadrul unui INTERVIU EXCLUSIV despre prietenia care le leaga de Andreea, de cat timp s-au cunoscut si ce pregatesc pentru Andreea special pentru evenimentul care se apropie.

Ele au spus ca sunt sigure ca mireasa va fi furata, dar nu au pus la punct toate detaliile. Nu se stie cine va fi hotul, nici unde va fi dusa.

Cele patru fete vor purta pantofi eleganti cu tocuri, intrucat asa considera ca e frumos sa porti la un asemenea eveniment.

Legat de cadourile pe care Andreea urmeaza sa le primeasca la petrecerea burlacitelor, una dintre fete, anume sora lui Cabral, a marturisit ca i-a facut mai demult cadou Andreei un set frumos de lenjerie intima, cu ocazia zilei de nastere, iar aceasta a considerat ca a fost mai mult un cadou pentru Cabral decat pentru ea, asa ca... se gandeste ca de data asta sa aleaga ceva personalizat. Andreei i-a placut foarte mult acel cadou, dar de data asta va primi ceva exclusiv pentr ea.

Apropo de locul unde va fi petrecerea burlacitelor, fetele se gandesc ca ar prefera sa fie undeva in afara Bucurestiului, o seara "de fete", intr-un club sau la munte. In orice caz, ceva inedit.

Imaginile sunt de la sedinta foto pe care cei doi au realizat-o pentru revista UNICA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu