marți, 31 mai 2011

Adelina Chivu: "Nu vreau ca sanii mei sa ajunga vedete sau sa devina subiect de stiri!" VIDEO

Dupa ce in presa tabloida s-a scris ca sotia fotbalistului Cristi Chivu ar fi facut o operatie de micsorare si remodelare a sanilor, aceasta a dat o replica ferma!

Zvonurile au aparut dupa ce bruneta ar fi fost surprinsa intr-o clinica in care s-ar fi supus unor astfel de interventii si alte vedete autohtone. Potrivit ziarelor de scandal, Adelina ar fi fost complexata inca din adolescenta, din cauza sanilor ei generosi.

Cine ar crede ca frumoasa bruneta nu este pe deplin multumita de felul in care arata? Potrivit tabloidelor, insa, Adelina Chivu s-ar simti complexata din cauza sanilor ei generosi, care in urma celor doua nasteri... si-ar fi pierdut fermitatea.

Se zvoneste ca sotia lui Cristi Chivu ar fi venit in Romania in urma cu o luna pentru a face o interventie chirurgicala de remodelare si micsorare a sanilor. Ar fi apelat la doctorul George Ciolacov, faimos in randul multor vedete carora le-a remodelat trupurile. Ce-i drept, medicul nu neaga faptul ca Adelina a facut o vizita la clinica respectiva.

Un lucru este cert: Adelina ramane una dintre cele mai sexi sotii de fotbalisti. A aflat despre tot ceea ce a aparut in ziarele de scandal din Romania, dar refuza sa comenteze in vreun fel.

Frumoasa, charismatica si senzuala, Adelina a stiut intotdeauna sa-si puna copul in valoare, alegand tinute stramte cu decolteuri generoase care sa-i puna in lumina feminitatea. De altfel, in cea mai importanta zi din viata ei, Adelina a purtat o rochie de mireasa in care pur si simplu a stralucit.

La nunta, evident, Adelina a fost in centrul atentiei. A fost o mireasa splendida si in acelasi timp simpla, naturala. Si la urmatorul marele eveniment din viata familiei Chivu, botezul micutei Natalia, a atras multe priviri pline de admiratie.

Adelina Chivu a stat mereu departe de ochii curiosi ai jurnalistilor si a refuzat sa comenteze rautatile care o vizau. In spatele iesirilor publice s-au aflat intotdeauna deciziile ei. Asa s-a intamplat si la scurt timp dupa ce a aflat ca va deveni mamica pentru a doua oara. S-a lasat fotografiata, iar imaginile au putut fi admirate in revista The One.

Cu sau fara vreo modificare semnificativa, Adelina nu ar fi nici prima nici ultima femeie care ar apela la o interventie de miscorare a sanilor. Tenismena Simona Halep a dezamagit poate multi barbati dupa ce a recurs la o astfel de interventie. Sanii, insa, devenisera o adevarata povara pentru faimoasa sportiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu